Corona protocol Salon Meer dan Mooi

 

Heb je last van een van de volgende klachten blijf dan thuis: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38 ® )

 

Kom precies op tijd (niet te vroeg & niet te laat) zodat je niet hoeft te wachten in de wachtkamer maar ook zodat er voldoende tijd is tussen de afspraak met de volgende klant. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat je even moet wachten neem dan nog even rustig plaats.

 

Was je handen bij binnenkomst in de salon. Vervolgens wordt er een desinfectiespray toegepast. En neem dan plaats.

 

Betalen zoveel mogelijk graag contactloos via de pin.

 

 

 

Wat mag je van mij verwachten.

Bij elke behandeling was ik mijn handen.

 

Als ik zelf last heb van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38 ® ) dan zal de afspraak geannuleerd worden totdat de klachten voorbij zijn.

Er wordt extra ruimte ingepland zodat ik na de behandeling alles goed kan desinfecteren.

 

Instrumenten worden bij elke klant vernieuwd. Alle gebruikte instrumenten worden gedesinfecteerd aan het einde van de dag.

 

Extra handeling die wordt toegevoegd is de ultrasoon. Dit geldt ook voor de gebruikte materialen bij een schoonheidsbehandeling.

 

Het Desinfectie protocol ziet er dan als volgt uit, gebruikte materialen worden aan het einde van de behandeling in de ultrasoon gedaan en na de ultrasoonreiniger gaan de materialen in de Barbicide.

 

Mocht ik nog met een klant bezig zijn, neem dan rustig plaatst. Zodra de klant de salon gaat verlaten vraag ik je om even naar buiten te gaan zodat deze klant de salon kan verlaten.

Overige maatregelen:
De situatie is helaas vreemd en verre van normaal. Dit zorgt ervoor dat ik helaas ook genoodzaakt ben om andere maatregelen te nemen. Ik heb dan ook helaas de openingstijden moeten aanpassen.  Tevens wordt er een prijswijziging toegepast op alle behandelingen, met uitzondering van de losse behandelingen uit het schoonheidsmenu.
Ik hoop op begrip voor deze situatie.
Gewijzigde openingstijden:

Dinsdag

8:30 - 14:00

Donderdag

8:30 - 14:00

Vrijdag

8:30 - 14:00

Zaterdag

9:00 - 17:00

Please reload

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van Salon Meer dan mooi en abonneer je nu voor de nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven 

Adres:

Salon Meer dan mooi

Alexander Dubcekweg 161

9403 ZH Assen

Mobiel: 0623971285

salonmeerdanmooi@gmail.com

Service:

Voorwaarden salon

Voorwaarden webshop

Betalen

Afhalen

Privacy

Contact

Corona 

 

Volg de salon op social media

  • Grey Pinterest Icon

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com