Prachtige nagels die zorgen voor een verzorgde uitstraling!

Maak vandaag nog een afspraak bij Meer dan Mooi en ervaar het gemak en plezier van de Nailtreatment.

Nailtreatment

Nail treatment

 

Een gelpolish behandeling bij Salon Meer dan Mooi is zoveel meer dan alleen een kleurtje op je nagels dat minimaal 2 weken mooi blijft.

Door mezelf te blijven uitdagen en bij te leren d.m.v trainingen is een gelpolish behandeling bij Salon Meer dan Mooi in de loop van de tijd gegroeid tot een complete behandeling waarbij veel aandacht is voor de natuurlijke nagel & nagelriemen. Door verbeterde technieken, tijd en aandacht te geven aan de nagels zorgt dit voor een super strak en verzorgd eindresultaat.

Een Nailtreatment houdt in dat ik eerst de natuurlijke nagel prepareer voor het aanbrengen van de gelpolish. Alle nagels zullen met zorg op de juiste lengte worden gevijld. Hierin zal ik de klant altijd adviseren wat het beste geschikt is. Daarna behandel ik de nagelriemen, dit gebeurt met uiterste precisie. De natuurlijke nagel voorbereiden voor applicatie kost tijd maar dit zal wel zorgen voor een super mooi  strak eindresultaat. Bij deze behandeling wordt de natuurlijke nagel verstevigd. De stevigheid & flexibiliteit van het product  zorgt voor een stevige nagel. De natuurlijke nagel zal minder snel scheuren of breken. 

Nailtreatment extra.

Deze behandeling is het meest voorkomend in de salon. Bij de Nailtreatment extra zorg ik met de bouwende applicatie voor nog meer stevigheid.

Geen enkele nagel is hetzelfde. Iedere klant heeft weer een ander nagelbeeld. Het spreekt dan ook voor zichzelf dat er verschil kan zijn in de tijdsduur van een behandeling om wel hetzelfde resultaat te behalen. Na 1 of 2 behandelingen kan het voorkomen dat ik constateer dat ik meer tijd nodig heb. Dit zal ik in overleg dan ook dusdanig inplannen en berekenen. Afspraken kunnen zelf online geboekt worden. Hou er rekening mee dat je bij het boeken nailart bijboekt en indien door mij aangegeven extra tijd erbij inboekt (dit kun je terugvinden in de online agenda als meer dan mooi).

Om tijdens het dragen de nagels mooi te behouden is een juiste verzorgring erg belangrijk!

Zorg ervoor dat je de nagelriemen meerdere malen per dag verzorgd met de speciaal daarvoor bestemde Dadi oil. Deze zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel in een goede conditie blijft, tevens verlengt het de duur van je Nailtreatment. Verzorg daarnaast de huid van je handen met de Elixer Skin Creme. Doordat we onze handen tegenwoordig enorm vaak wassen droogt dit de huid en de nagels enorm uit. De Elixer Skin Creme voorkomt door toevoegingen van Aloë Vera, Jojoba olie, Sheaboter & olie, Groene thee, Amandelolie en Echinacea uitdroging, beschermt en herstelt de huid. 

Je vindt deze producten in de webshop

elixer skin cream.jpg
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van Salon Meer dan mooi en abonneer je nu voor de nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven 

Adres:

Salon Meer dan mooi

Alexander Dubcekweg 161

9403 ZH Assen

Mobiel: 0623971285

salonmeerdanmooi@gmail.com

Service:

Voorwaarden salon

Voorwaarden webshop

Betalen

Afhalen

Privacy

Contact

Corona 

 

Volg de salon op social media

  • Grey Pinterest Icon

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com