Verzorging Kunstnagels

Om langdurig plezier te hebben van je kunstnagels is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Onderstaand een aantal adviezen die voor ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk van je kunstnagels kan genieten.

Nagelriemen verzorgen! 

Absoluut bovenaan in de lijst. Verzorg je nagels en nagelriemen met Dadi Oil 3-4 keer per dag. Een gezonde nagel zorgt voor een betere hechting.

Uitharden.

Acryl heeft 48 uur de tijd nodig om volledig uit te harden. Houdt hier rekening mee als je je handen gebruikt.

Gereedschap.

Kunstnagels zijn geen gereedschap. Probeer onnodige druk op de kunstnagel te vermijden door zoveel mogelijk gebruik te maken van de zijkant van je vingers.  Denk bijvoorbeeld aan het openen van laden, deksels en deuren, het aantrekken van kleding en het tillen van zware voorwerpen. Grijp nooit iets vast met de volle hand, je nagels kunnen hierdoor achteroverslaan en breken. Dit kan zeer pijnlijk zijn. Als je iets wilt openen gebruik dan een schaar, mes, opener of ander gereedschap.

Nabehandeling.

Laat de kunstnagels op tijd nabehandelen. Gemiddeld is dit om de 3 weken.

Vijlen.

Als je merkt dat je de nagels veelvuldig stoot dan is dit een teken dat ze te lang zijn. Vijl ze dan iets korter. De juiste vijl hiervoor kun je aanschaffen in de salon. Knip kunstnagels nooit!!

Schoonmaken.

Houdt de onderkant van de nagels goed schoon. Dit is een broedplaats voor bacteriën. Gebruik hiervoor een manicure borsteltje of tandenborstel.

Handschoenen.

De kunstnagels beschadigen sneller door schoonmaakmiddelen en oplosmiddelen zoals bv. aceton, benzine, terpentine, antikal, cif etc. Ook water droogt de huid en nagels uit dus bij het langere poetswerk adviseer ik om altijd handschoenen te dragen. 

Tuinieren.

Doordat de bactieren in tuinaarde infecties kunnen veroorzaken is het verstandig om tijdens het tuinieren ook handschoenen te dragen.

Schade.

Probeer bij schade de nagel niet zelf te repareren. dit verhoogt de kans op een schimmel of bacterie. Trek de nagel ook nooit van de natuurlijke nagel af!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van Salon Meer dan mooi en abonneer je nu voor de nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven 

Adres:

Salon Meer dan mooi

Alexander Dubcekweg 161

9403 ZH Assen

Mobiel: 0623971285

salonmeerdanmooi@gmail.com

Service:

Voorwaarden salon

Voorwaarden webshop

Betalen

Afhalen

Privacy

Contact

Corona 

 

Volg de salon op social media

  • Grey Pinterest Icon

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com